KÜTAHYA&ESKİŞEHİR TURU Tur Programı

URLA ve İZMİR ÇIKIŞLI
ESKİŞEHİR & KÜTAHYA TURU

1 -2 Ekim 2022

Anemon Hotel Konaklama Farkı ile

Kalkış Yerleri: Urla-İzmir
PROGRAM
1 Gün: Kütahya-Eskişehir

Sabah saat 04.30 Urla Vergi Dairesi önü, 05:00  Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü,05:45  Susuz Dede Durağı,  06:00 Üçyol Pizza Pizza önü, 06:20 Karşıyaka Vapur iskelesi karşısı , 06:30 Girne Yunuslar, 06:40 Girne MC Donald`s Karşısı 07:00  Bornova E.Ü.H. önünden siz Değerli Konuklarımızı Alarak Seyahatimize Başlıyoruz. Yolda Uygun Molalarla, Kula-Uşak Üzerinden, Çiniler Diyarı, Kütahya’ Ya Varıyoruz. Panoramik Şehir Turu Yaparak, Çini Çarşısı’na Gidiyoruz. Burada Hesaplı Porselen Alışverişleri Yapmak Üzere Serbest Zaman Veriyoruz. Öğle Yemeği Sonrasında, Hareket Ediyoruz. Önce, Eskişehir’in En Büyük Parklarından Biri Olan Sazova Bilim Sanat Ve Kültür Parkı’ nı Görmeye Gidiyoruz. Parkta Korsan Gemisi Ve Nuh’un Gemisi’nin Yanı Sıra 25 Bin Metrekarelik Bir Gölet, Park Çevresinde Dolaşan Buharlı Mini Tren, Çocuk Oyun Alanları, Hayvanat Bahçesi, Bilim Merkezi Uzay, Anfitiyatro’yu, Yeni Açılan Sualtı Dünyası (Akvaryum), Masal Şatosu’nu Görüyoruz. Sonrasında otelimize geçiyoruz akşam yemeği ve konaklamaotelimizde.



2 Gün: Eskişehir

Otelimizde Alacağımız Kahvaltının Ardından, Şelale Park’a Hareket Ediyoruz. Mükemmel Şehir Manzarası Eşliğinde, Sabah Kahvelerimizi Yudumlayarak, Eskişehir’i Gezmeye Devam Ediyoruz. Tarihi Odun Pazarı Mahallesi’ne Gidiyor, Restore Edilmiş Şehir Konaklarını Ve Evlerini Görüyoruz. Türkiye’nin İlk Çağdaş Cam Sanatları Müzesinde Birçok Sanatçının Eserlerini Gördükten Sonra, Şehrin En Güzel Yapılarından Biri Olan Tarihi  Kurşunlu Külliyesini Geziyoruz. Yeni Açılan, Balmumu Heykelleri Müzesini De Keyifle Ve İlgiyle Gezdikten Sonra, Eskişehir’in Meşhur Lületaşı Ve El İşlerinden Hatıra Eşyalar Alışverişini Yapıyoruz. Eskişehir’in Ünlü Çiğ Böreğini Yiyerek, Şehir Merkezine Geçiyoruz. Kafelerini, Köprülerini, Vilayet Konağını, Belediye Binasını Ve Heykellerle Süslü Caddelerini Görerek, Modern Görünümlü Şehrin, Porsuk Çayında İsteyenlerle, (Ekstra) Gondol Gezisi Yapıyoruz. Daha Sonra, Eskişehir’in Akciğeri Olan, Kent Parka Gidiyoruz. Yaz Aylarında Denize Gidemeyen Kent Halkının Deniz Keyfini Yaşayabilecekleri Yapay Plaj, İki Açık Yüzme Havuzu, Bir Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Oyun Grupları, Restoranlar, Gölet, At Binme Alanları, Gül Bahçeleri, Spor Alanları, Heykel Ve Anıtları, Kültür Sanat Etkinlikleri İçin Açık Alanları, Eğlence Ve Dinlenme Mekânları İle Eskişehir’in Önemli Bir Sosyal Yaşam Alanlarından Biri Olan Kent Parkı Geziyoruz. Geçireceğimiz Güzel Bir Gezinin Ardından, Geri Dönüş Yolculuğumuza Başlıyoruz. Kısa Molalardan Sonra Geç Saatlerde İzmir’e Varıyoruz. Bir Başka Tatillideri Seyahatinde Buluşmak Üzere Siz Değerli Misafirlerimizle Vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •  Lüks Otobüslerle Ulaşımlar ve Şehir Turları
  •  Çevre Gezileri ve İkramlar
  •  Profesyonel Rehberlik Hizmetleri  
  •  Seyahat sigortası
  •  ESKİŞEHİR’de Konaklama
  •  Otelde Sabah Kahvaltısı
  •  Otelde Akşam Yemeği
  • Tatillideri Güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •  Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişleri
  •  Öğle Yemekleri
  •  Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
  •  Porsuk Çayında Gondol Gezisi


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatillideri.com/tur-47-kutahyaeskisehir-turu.html
    Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası
    Hacı İsa Mh. Bülent Baratalı Bulv. N.76/B Urla /İZMİR
    0232 424 08 12


    Bu çıktı 29.03.2024 08:03 tarihinde verilmiştir. Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.