BURSA TURU Tur Programı

BURSA TURU

29 - 30 MAYIS 2021

GÖLYAZI KASABASI -  ULUABAT GÖLÜ – TRİLYE – MUDANYA  - ULU CAMİ  – YEŞİL TÜRBE - KOZA HAN - CUMALIKIZIK 

Kalkış Yerleri: Urla-İzmir
PROGRAM
1 Gün: BURSA-GÖLYAZI-TRİLYE-MUDANYA

Sabah saat 05:00  Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü,05:45 Susuz Dede Durağı,  05:50 Üçyol Pizza Pizza önü, 06:15 Karşıyaka Vapur iskelesi karşısı , 07:30 Girne Yunuslar, 07:40 Mavişehir Mavibahçe 08:00 önünden  misafirlerimizi aldıktan sonragezimize başlıyoruz. Uygun bir tesiste kahvaltı molasının ardından Bozcaada’ya gitmek üzere Ezine Geyikli İskelesi‘ne ulaşıyoruz. Feribot yolculuğumuz sonrasında Bozcaada’ya varıp Bozcaada Kalesi, Eski Rum Evleri, Meryem Ana Kilise’si ziyaret ediyoruz. Merkezde vereceğimiz serbest zamanda öğle yemeği yiyebilir ve adaya özgü ürün alışverişi yapabilir, Rum mimarisi evleri ile süslü sokaklarında yürüyüş yapabilir ve bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz. Feribot saatine göre gezimizi tamamlayıp tekrar Geyikli İskele ulaşıyoruz. Ardından Çanakkale’ye hareket ediyoruz. Merkezde Aynalı Çarşıyı gezip otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 4* Otel.



2 Gün: YEŞİL CAMİ-CUMALIKIZIK

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Osmanlı’nın ilk başkenti olan BURSA kent merkezinde Ulucami, Koza Han, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe gibi erken Osmanlı sanatının abidevi yapılarını yakından tanıyoruz. Daha sonra  şirin bir Osmanlı yerleşimi olan CUMALIKIZIK’a gidiyor ve beldenin birbirinden güzel sokaklarında gezintiye çıkıyoruz. Bu esnada açık avlulu, sofalı Osmanlı konaklarını yakından tanıyoruz. Cumalıkızık’ta geçirdiğimiz keyifli anların ardından İzmir’e doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde kültür ve eğlence dolu bir başka Tatil Lideri Turizm  gezisinde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •  3* ve 4* OTELDE YARIM PANSİYON KONAKLAMA                   
  •  SEYAHAT SİGORTASI                                          
  •  LÜKS ARAÇLARLA ULAŞIM VE TÜM ÇEVRE GEZİLERİ      
  •  REHBERLİK HİZMETİ ve OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • MÜZE VE ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ
  • ÖĞLE YEMEKLERİ
  • YOLDA ALINAN SABAH KAHVALTISI
  • KİŞİSEL HARCAMALAR


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatillideri.com/tur-46-bursa-turu.html
    Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası
    Hacı İsa Mh. Bülent Baratalı Bulv. N.76/B Urla /İZMİR
    0232 424 08 12


    Bu çıktı 29.03.2024 01:30 tarihinde verilmiştir. Tatillideri.com Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.